BLOGER FEST ( Balkan Blog Fest ) je posvećen svim članovima BLOG zajednice. Festival će biti održan  2018. Svako od prijavljenih dobiće isti zadatak koji mora proći da bi nastupao. Koliko vas će nastupati znaće se  naredne godine. SVI popunjavate prijavu. Bili bloger ili gost, ista prijava važi za sve.

Bloger Fest posvećen je svim ljubiteljima pisane reči i predstavlja direktan susret blogera i njihovih fanova, kao i svojevrsnu reviju i festival najboljih članaka u protekloj sezoni. Takođe, BF je regionalnog karaktera te spaja ljude sa prostora Balkana. BF je trenutno jedno od retkih mesta gde se mladima prikazuje da nacionalnost i vera ne treba da sprečavaju ljude da rade zajedno stvari koje vole.Upravo zato je nastao Bloger Fest.

Svako ko voli da čita i piše želi da plod njegovog rada čita što veći broj ljudi. Zato se PRIJAVI ovde.

Zajedno smo jači, jedna je od parola BF-a, kroz druženje i zabavu upoznaj ljude širom Balkana koji dele isti entuzijazam i strast prema blogu kao i ti.

BF takodje ima za cilj da sve manje i više iskusne blogere kao i one koji žele da se ovim poslom bave u budućnosti, edukuje kako bi što pre ostvarili svoj cilj i nastave da rade posao koji vole.

Ukoliko nisi bloger, a rado čitaš blogove, dodji da nas podržiš. Budi nam gost.

Pratite nas, uskoro još detalja i informacija o najvećem festivalu na Balkanu posvećenom BLOGERIMA!

%d bloggers like this: