Approved
Kategorija: Beauty, makeup, lifestyle, travel
Nešto o sebi:

Zovem se Jelena. Imam 14 godina. Zivim u Solinu. Obozavam citati i pisati postove za blog. Voljela bih sudjelivat na BF jer mi je to jedna od najvecih zelja

Approved
Kategorija: Inspiracija, motivacija, podrška
Nešto o sebi:

Kreativni sanjar, oštar i precizan analitičar, odgovoran i posvećen radnik. Pomažem ljudima da kroz igru prevaziđu strahove, blokade i žive najbolju verziju sebe. :)

Approved
Kategorija: lifestyle
Nešto o sebi:

Ja sam Teodora.Imam 13 godina.Instablogger sam i time se bavim 1 godinu.Nemam web blog,ali bi volila.Pored bloga,volim da se druzim i da upoznajem nove osobe,kao sto ste vi😻

Approved
Kategorija: lifestyle
Nešto o sebi:

Ja sam Teodora.Imam 13 godina.Blogovanjem se bavim(12.avgusta)je godina dana.Volim to da radim.Pored blogovanja,volim da se druzim,da upoznajem nove ljude

Approved
Kategorija: Fashion, Beauty with a purpose,Tourism and Trip around Serbia with a Miss Tourism Serbia
Nešto o sebi:

Imam 23 godine i živim u Beogradu. Student sam završne godine na Fakultetu za Projektni i Inovacioni Menadzment. Bavim se manekenstvom već 5 godina. Moju manekensku karijeru je obelezila titula Mis Turizma Srbije 2019godine kao i titula prve pratilje Mis Srbije 2018. Kao Mis Turizma Srbije stekla sam iskustvo u medijima, javnom nastupu, imala saradnju sa najvećim Televizijskim kucama u Srbiji poput Prve televizije u okviru Loto emisije. Jako sam drustvena,ambiciozna i pozitivna osoba. Putujem u septembru na Mis Sveta u turizmu u Kini. 🤗
Veliki pozdrav
Nadja

Approved
Blog: /
Kategorija: Streetstyle photography
Nešto o sebi:

Entuzijastično bombastična osoba sa malo nekonvencionalnim pogledom na svet. Mnogo pričam ali mnogo i čitam. In love with fotografija & streetstyle everything.

Approved
Kategorija: Travel, lifestyle, beauty, fitness
Approved
Approved
Kategorija: family, mom, baby, lifestyle
Nešto o sebi:

Mama četvoro dece, po struci novinar, rođena Beograđanka, živela 5 godina u Crnoj Travi, a od skoro se sa porodicom preselila u Jagodinu.
Na svom blogu i instagram profilu delim svoja iskustva sa decom, našu svakodnevicu, probleme sa kojima se suočavamo, dajem kreativne predloge za aktovnosti sa decom, kao i za porodična putovanja.

Approved
Kategorija: Fashion , beauty i lifestyle
Nešto o sebi:

Pozdrav! Moje ime je Jovana i student sam gradjevine. U svoje slobodno vreme se bavin sportom ( sinhronim pluvanjem) i pisanjem svog bloga.

Approved
Kategorija: politics
Nešto o sebi:

Mi smo blog političkih komentara koji se zasniva na borbu za veća prava mladih, ravnopravnost polova, zaštitu životne sredine i poboljšavanje politika u cjelini.

Jump to page:
1 2 3 4 5