Pravila udruženja BLOGER FEST

Pravila Bloger FEST udruženja

Na osnovu Člana 13 Odluke o osnivanju udruženja od 05.03.2018. godine, na osnovu  Zakona o udruženjima (Sl. Glasnik br. 51/2009 i 99/2011), kao i na osnovu Odluke o osnivanju BLOGER FEST udruženja dana 05.03.2018. godine donosi se:

Pravilnik o osnivanju *

Član 1

Ovim Pravilnikom se definišu i uređuju pravila i uslovi osnivanja BLOGER FEST udruženja, način pristupanja BLOGER FEST-u kao i specijalne pogodnosti za sve članove BLOGER FEST kartice (u daljem tekstu BF kartica / BF članska kartica) .

Član 2

Član BLOGER FEST udruženja može postati svako fizičko lice koje uplati članarinu za članstvo, a član se postaje od momenta izdavanja BLOGER FEST članske karte . Članska karta može biti nivoa Premium, Exclusive ili Diamond. Plaćanje se vrši po srednjem kursu NBS na dan uplate, dok za uplate u EUR cena članarine je ona koja je prikazana. Dostava članske karte na teritoriji R. Srbije je GRATIS!

Član 3

Članstvo je vremenski ograničeno na godinu dana. Članstvo važi od dana uplate članarine i traje 12 meseci od tog datuma, zaključno sa poslednjim danom poslednjeg meseca članstva.

Član 4

Članstvom u BLOGER FEST udruženje Exclusive član stiče pravo na sledeće pogodnosti:

 • Online podrška 365 dana
 • Web dizajn (osnovno)
 • Marketing saveti
 • Edukacija online (exclusive nivo)

Član 5

Članstvom u BLOGER FEST udruženje Diamond član stiče pravo na sledeće pogodnosti:

 • Online podrška 24/7
 • Web dizajn 
 • Grafički dizajn
 • SEO optimizacija (saveti i strategija)
 • Prebacivanje bloga na domen
 • Marketing saveti i strategija
 • Edukacija online (exclusive+ nivo)

Član 6

Članovi sa statusom Exclusive, Premium i Diamond člana stiču pravo na edukacije i benefite koje su predstavljene na moj.blogerfest.com, a u okviru nivoa članstva kojim se pristupa.

Član 7

Reklamacija, odnosno vraćanje novca za članstvo u BLOGER FEST je moguće u roku od 15 dana od dana učlanjenja u BLOGER FEST i to u slučaju da pogodnost BLOGER FEST članske karte nisu korišćene.

Član 8

Da bi član BLOGER FEST kartice iskoristio svoje pogodnosti, dužan je da potvrdi svoje podatke sa članske karte (ID člana, ime i prezime) uz popunjavanje forme ili odgovarajućeg dokumenta.

Član 9

Gubitak ili krađu BF članske karte, član je dužan da prijavi elektroniskim putem na e-mail info@blogerfest.com . Najkasnije 30 dana nakon prijave nestanka, članu se šalje nova članska karta, pri čemu udruženje BLOGER FEST snosi sve troškove izrade i slanja. Sve pogodnosti koje je član imao prenose se na novu karticu i važe godinu dana od dana plaćanja članarine.

Član 10

Pravila BLOGER FEST udruženja su članovima prikazana pri samom učlanjenju uz BFkarticu , a sve naknadne izmene pravila biće objavljivane i dostupne članovima na internet stranici www.blogerfest.com/bf-kartica  kao i www.blogerfest.com/pravila-udruzenja-bloger-fest/ koje mogu pročitati u svakom trenutku.

Član 11

Ovaj Pravilnik stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja na oglasnoj tabli Poslodavca. Ovaj Pravilnik može biti izmenjen samo pismenim putem u formi Izmena i Dopuna ovog Pravilnika.

AprDoc-BLOGER-FEST-udruzenje.pdf


BLOGER FEST udruženje
PIB: 110661779 MB: 28253699

Žiro račun (RSD): 150-0000000043829-86

Pravilnik o zaštiti ličnih podataka *

Lični podaci koje udruženje prilikom učlanjenja prikuplja su: ime, prezime, email, mobilni, adresa za dostavu članske kartice.

Navedeni lični podaci se koriste isključivo u svrhe informisanja o dešavanjima udruženja i blog zajednice kao i drugim izmenama, dopunama udruženja.

Lični podaci nisu dostupni javno trećim licima, svaki član se samovoljno učlanjuje i daje saglanost o korišćenju svojih informacija udruženju.

U slučaju dodatne saradnje sa udruženjem radi učešća na festivalu član potpisuje poseban ugovor “pro-bono za obe strane” o promociji dok je za maloletne članove obavezna saglasnost roditelja.

Član se registruje na sajtu udruženja i samostalno dopunjuje svoje podatke kao što su link ka društvenim mrežama, blogu, fotografije. Iste podatke sam kontroliše i može obrisati u bilo kom trenutku.

Udruženje ima glavni cilj a to je okupljanje blog zajednice, članova i promocija pisane reči on i off line, koja se promoviše kasnije na društvenim mrežama i sajtu, a medju kojima se može naći i fotografija člana (u svakom trenutku član može zatražiti da se fotografije obrišu tj prestanu sa daljom promocijom).

*pravilnik pdf

Pravo na brisanje ličnih podataka

U svakom trenutku se svi podaci člana mogu obrisati iz udruženja, naravno ukoliko član to zatraži pismenim na putem e-mail: info@blogerfest.com . O čemu je naknadno obavešten potvrdom da su svi njegovi podaci obrisani.

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti: Uroš Timić – lice za zaštitu podataka o ličnosti određeno od strane BLOGER FEST-a.

Prava intelektualne svojine

® Reg. Zaštitni znak udruženja BLOGER FEST. Sva prava zadržana.

BLOGER FEST poseduje autorska i druga prava intelektualne svojine nad svim tekstovima, slikama i drugim materijalima sadržanim na ovoj web stranici. Ukoliko smatrate da je nešto sporno ili neprikladno sa sadržajem molimo da nas obavestite putem e-maila kako bi razmotrili i dejstvovali u skladu sa istim.

Newsletter

Prijavom na email listu ili bilo kojom komunikacijom kroz naše kanale dobrovoljno ostavljate vašu email adresu, ona može biti upotrebljena u svrhe komunikacije, slanja obaveštenja i informacija o uslugama, inovacijama kao i zanimljivostima iz blog sekcije. Vi se u svakom trenutku možete odjaviti sa mailing liste (klikom na link za odjavu) i vaš email će biti izbrisan.

Podaci za praćenje i kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i čuvanje određenih informacija. Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koje mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju vašem pretraživaču sa veb lokacije i čuvaju se na vašem uređaju. Tehnologije praćenja koje se takođe koriste su svetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija i za poboljšanje i analizu naše usluge. Možete uputiti Vašem pretraživaču da odbije sve kolačiće ili da navede kada se kolačić šalje.

Primeri kolačića koje koristimo:

 • kolačići sesije za rad servisa
 • Preference Cookies da bismo zapamtili vaše postavke i različite postavke
 • bezbednosni kolačići za bezbednosne svrhe

Google Analitics

Google Analitics je usluga veb analitike koju nudi Google i koja prati i prijavljuje saobraćaj na veb-lokaciji. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje upotrebe naše usluge. Ovi podaci se dele sa drugim Google uslugama. Google može koristiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa svoje vlastite mreže oglašavanja. Možete isključiti mogućnost da svoju aktivnost na usluzi stavite na raspolaganje Google Analitics-u tako što ćete instalirati dodatak za Google Analitics opciju za isključivanje. Dodatak sprečava da Google Analitics JavaScript (ga.js, analitics.js i dc.js) deli informacije sa Google Analitics o aktivnostima poseta. Više informacija o Google-ovoj praksi privatnosti potražite na veb stranici: https://policies.google.com/privaci?hl=en

Linkovi ka drugim web stranicama

Linkovi na druge web stranice Bloger fest mogu Vas odvesti izvan mreže Bloger fest . Bloger fest ne snosi odgovornost za sadržaj, tačnost ili funkciju tih stranica. Linkovi su dati u dobroj veri i Bloger fest se ne smatra odgovornom za bilo kakve kasnije promene na drugim web stranicama za koje smo dali link. Uključenje linkova na druge stranice ne označava potvrdu Bloger fest. Preporučujemo da pažljivo pročitate zakonska obaveštenja o privatnosti na ostalim web stranicama koje posećujete.