blog-radionica-bloger-fest

Šta je blog radionica? Posebna radionica na kojoj stručnjaci iz različitih oblasti prenose svoja znanja i prakse a time pomažu blogerima da unaprede svoj blog. Sve radionice biće održane u posebno opremljenoj učionici sa PC računarima (ne treba vam laptop) ili drugim prostorijama opremljenim za odredjenu radionicu. Naravno nikada nije na odmet poneti notes za beleške.

Kome je namenjena ova radionica? Svima koji ozbiljno žele da se bave blogovanjem i razviju svoj biznis kroz blog.

Koliko traje radionica? Radionice traju izmedju 60 – 120 minuta sa pauzom.

Šta je cilj radionice? Da sve stvari koje naučite odmah primenite na svom blogu, bez čekanja. Imate jedinstvenu priliku da 1na1 sa stručnjacima rešite sve što je potrebno kako bi unapredili blog.

Šta ćete naučiti na radionicama?

Na ovim radionicama naučićete kako zaraditi od bloga, osmisliti isplativ biznis model, kako SEO optimizovati blog, povezati se sa Google Search Engine, napraviti dobar UX bloga, naučiti tehnike copywritinga, kako postići poziciju na prvoj strani Googla i još korisnih smernica koje će vam sigurno pomoći u daljem razvoju bloga i biznisa.

Da li će biti radionica namenjena onima koji koriste samo društvene mreže tj nemaju blog? Naravno, neke od radionica namenjene su svima koji razvijaju svoj biznis bilo kroz blog / instagram.

Kako da se prijavim?

Lako, dovoljno je samo da popuniš podatke u formi ispod i rezervišeš svoje mesto na radionici.

Da li je besplatna?

Naravno, radionica namenjena je svima koji žele da unaprede sebe i svoj rad bilo to blog, Instagram, Tik Tok, lični biznis i sl. Neke blog radionice su namenjene samo članovima  nisu dostupne javno, odnosno informacije o njima dobijaju članovi direktno na email).

Gde se održava radionica?

Zavisno od teme radionice kao i opremljenosti za izvođenje iste mogu biti na raznim lokacijama u gradu i šire.

Ko su predavači?

Stručnjaci iz svojih oblasti, sponzori, saradnici i drugi influenseri koji imaju neku određenu temu važnu i korisnu za preneti svima.

Kada je sledeća radionica?

Prijavi se ovde

Ocenilo je radionice (279)
4.9/5