Šta je blog radionica? Posebna radionica na kojoj stručnjaci iz različitih oblasti prenose svoja znanja i prakse a time pomažu blogerima da unaprede svoj blog. Sve radionice biće održane u posebno opremljenoj učionici sa PC računarima (ne treba vam laptop).

Kome je namenjena ova radionica? Svima koji ozbiljno žele da se bave blogovanjem i od njega zaradjuju.

Šta je potrebno za blog radionicu? Potrebno je da imate svoj blog, kada kažemo svoj blog mislimo na sopstveni blog sajt uz domen+hosting. Naravno potrebno je da znate login podatke za vaš sajt kako biste mogli da se ulogujete i krenete sa radom (zapišite ih negde ili pošaljite sebi na email link sa podacima).

Zašto moram da imam svoj hosting? Zato što na free verzijama kao što su .blogspot .wordpress .wix ne možemo primeniti sve tehnike zbog ograničenja koja obično imaju besplatne verzije ovih platformi.

Koliko košta radionica? Za sve članove sa BFkarticom radionica je BESPLATNA. Za one koji još nisu članovi mogu se učlaniti ovde.

Koliko traje radionica? Radionice traju izmedju 90 – 120 minuta sa pauzom.

Šta je cilj radionice? Da sve stvari koje naučite odmah primenite na svom blogu, bez čekanja. Imate jedinstvenu priliku da 1na1 sa stručnjacima rešite sve što je potrebno kako bi vaš blog napredovao.

Šta ćete naučiti na radionicama?

Na ovim radionicama naučićete kako napraviti pasive income od vašeg bloga, osmisliti isplativ biznis model, kako SEO optimizovati blog, povezati se sa Google Search Engine, napraviti dobar UX bloga, naučiti tehnike copywritinga, kako postići poziciju na prvoj strani Googla i još mnogo korisnih stvari koje ćete primeniti odmah na radionici, bez čekanja.

Da li će biti radionica namenjena onima koji koriste samo društvene mreže tj nemaju blog? Da. Uskoro više o tome!

Datum

07.09.

*vreme: 12-14 h

Lokacija

Beograd

*centar grada

Broj mesta

24

*obavezna rezervacija

Prijavi se za blog radionicu


Imate pitanja?

Prethodne blog radionice

Prva radionica se održala 2. avgusta, u narednim mesecima planirane su još 5 radionica. Poštujemo Vaše vreme i tražimo optimalni termin koji će odgovarati većini.