Šta je blog radionica? Posebna radionica na kojoj stručnjaci iz različitih oblasti prenose svoja znanja i prakse a time pomažu blogerima da unaprede svoj blog. Sve radionice biće održane u posebno opremljenoj učionici sa PC računarima (ne treba vam laptop) ili drugim prostorijama opremljenim za odredjenu radionicu. Naravno nikada nije na odmet poneti notes za beleške :)

Kome je namenjena ova radionica? Svima koji ozbiljno žele da se bave blogovanjem i od njega zaradjuju.

Koliko traje radionica? Radionice traju izmedju 90 – 120 minuta sa pauzom.

Šta je cilj radionice? Da sve stvari koje naučite odmah primenite na svom blogu, bez čekanja. Imate jedinstvenu priliku da 1na1 sa stručnjacima rešite sve što je potrebno kako bi vaš blog napredovao.

Šta ćete naučiti na radionicama?

Na ovim radionicama naučićete kako napraviti pasive income od vašeg bloga, osmisliti isplativ biznis model, kako SEO optimizovati blog, povezati se sa Google Search Engine, napraviti dobar UX bloga, naučiti tehnike copywritinga, kako postići poziciju na prvoj strani Googla i još mnogo korisnih stvari koje ćete primeniti odmah na radionici, bez čekanja.

Da li će biti radionica namenjena onima koji koriste samo društvene mreže tj nemaju blog? Da. Uskoro više o tome!

Sledeća radionica:

VAŽNO OBAVEŠTENJE: došlo je do izmene datuma blog radionice “Vizuelni identitet i kreativno pisanje” umesto 07. održaće se 13. septembra od 18:00-20:00 h

Datum

13.09.

*vreme: 18-20 h

Lokacija

Beograd

*centar grada

Broj mesta

24

*obavezna rezervacija

Prijavi se za blog radionicu


Imate pitanja?

Prethodne blog radionice

Prva radionica se održala 2. avgusta, u narednim mesecima planirane su još 5 radionica. Poštujemo Vaše vreme i tražimo optimalni termin koji će odgovarati većini.