Edukacija | kfi-cursor

Kroz edukaciju ćete savladati sve što vam je potrebno da razvijete blog, povećate broj poseta na blogu, napravite strategiju, naučite SEO optimizaciju, monetizujete blog, analizirate podatke i drugo. BLOGER FEST ima cilj da sve blogere, instablogere kao i one koji žele da se ovom profesijom bave u budućnosti, usmeri, podrži i edukuje kako bi ostvarili svoj cilj.

Kroz meetupe, online edukacije, korisne tekstove i radionice pomažemo blog zajednici. Svi tekstovi su namenjeni da kao bloger /instabloger ovladate tehnikama koje su vam potrebne da napredujete u blog svetu. Neke od korisnih tekstova možete pročitati na linku ovde.

Za sada pored tekstova postoje još nekoliko vrsta podrške koje pružamo svim blogerima i instablogerima.

Korisni linovi:

BOA (bloger online asistent)

Sredinom 2018. godine integrisali smo dodatnu podršku koja se odvija kroz chat sa online asistentom. BOA je uvek dostupna za vas.

Kada je ekipa iz podrške u gužvi u pomoć uskače BOA koja će odgovoriti na sva pitanja, dok se neko iz tima ne priključi i nastavi komunikaciju.

BOA (bloger online asistent)

Blog radionica

Radionice su namenjene svima koji žele da unaprede svoj blog i održavaju se u posebno opremljenim učionicama, kao i svima koji žele da razviju svoj biznis kroz blog ili Instagram.

blog-radionica-bloger-fest
Saznaj više – klikni na sliku

Na blog radionicama koje drže stručnjaci iz svojih oblasti učimo da primenimo sve što nam je potrebno od SEO optimizacije, dizajna, marketinga, komunikacije sa kompanijama i svemu ostalom kako vi ostvarili svoj san kroz blog.

Online edukacija za članove

Blog zajednicu gradimo zajedno, zato sve ulažemo u članove i njihov razvoj.

Ovaj vid podrške je kroz BLOGER FEST članstvo koje je podeljeno u više nivoa PREMIUM, EXCLUSIVE i DIAMOND (više o članstvu i BF karticama možete pročitati na linku ovde).

bloger-fest-blog-edukacija-lekcije-2020

Na posebnom portalu za edukaciju moj.blogerfest.com nalaze se online lekcije iz različitih oblasti, dostupne članovima 24/7 na svim uredjajima.

bfkartica-baner-kupi-2020-1