BLOGER FEST ima cilj da sve blogere, instablogere kao i one koji žele da se ovom profesijom bave u budućnosti, usmeri, podrži i edukuje kako bi ostvarili svoj cilj.

Kroz meetupe, online edukacije, korisne tekstove i radionice pomažemo blog zajednici. Svi tekstovi su namenjeni da kao bloger /instabloger ovladate tehnikama koje su vam potrebne da napredujete u blog svetu. Neke od tekstova možete pročitati na linku ovde.

Za sada pored tekstvoa postoje još nekoliko vrsta podrške koje pružamo svim blogerima i instablogerima.

BOA (bloger online asistent)

Sredinom 2018. godine integrisali smo dodatnu podršku koja se odvija kroz chat sa online asistentom. BOA je već u prvih mesec dana razgovarala sa preko 570 blogera i odgovarala na sva njihova pitanja.

BOA (bloger online asistent)

Kada je ekipa iz podrške u gužvi u pomoć uskače BOA koja će odgovoriti na sva pitanja, dok se neko iz tima ne priključi i nastavi komunikaciju.

blog-radionica-bloger-fest
Saznaj više – klikni na sliku

Blog radionica

Ove radionice namenjene su svima koji žele da unaprede svoj blog i održavaju se u posebno opremljenim učionicama.

Podrška i edukacija za BF članove

Blog zajednicu gradimo zajedno, zato sve ulažemo u članove i njihov razvoj.

Ovaj vid podrške je kroz BLOGER FEST članstvo koje je podeljeno u više nivoa PREMIUM, EXCLUSIVE i DIAMOND (više o članstvu i BF karticama možete pročitati na linku ovde).

Na posebnom portalu za edukaciju moj.blogerfest.com nalaze se online lekcije iz različitih oblasti, dostupne članovima 24/7 na svim uredjajima.

Postani član i podrži BLOG zajedinicu