BLOGER FEST (oficijalna organizacija) u daljem tekstu BF

Korišćenjem oficijalnog web sajta BF, pristajete na uslove i pravila (u daljem tekstu: Uslovi korišćenja) koji su navedeni u daljem tekstu.

BF ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod) na svim sajtovima koji su u vlasništvu kao npr. blogerfest.com , moj.blogerfest.com , awards.blogerfest.com itd. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta, bez dozvole ili potpisa vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava.

Linkovi ka drugim internet stranicama

BF se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova koji vode na druge web stranice. Sve sadržaje Blogerfest.com koristite na sopstvenu odgovornost. BF ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu korišćenjem ili oglašavanjem na svojim sajtovima. Ne snosi odgovornost za eventualne štete od web virusa drugih sajtova i linkova koji se možda nalaze u nekim delovima sajta linkova sponzora i slično.

Autorska prava

Imena kompanija i proizvoda na ovom sajtu mogu predstavljati zaštićeno ime ili robnu marku koja je u vlasništvu kompanije i kao takve su i predstavljene. Zabranjeno je korišćenje tuđeg žiga i drugih autorskih prava lica koja su ih predstavila na BF internet sajtovima.

Ukoliko smatrate da je Blogerfest.com povredio Vaša autorska prava, molimo Vas da nas o tome obavestite na email adresu info@blogerfest.com i slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Zaštita privatnosti

BF poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije na BlogerFest.com  kao i ostale podatke o korisniku koje prikupi, BF neće davati na uvid trećoj strani. BF može otkriti podatke korisnika kad postoji indicija da će njihovo otkrivanje pomoći u sprovođenju zakona ili je nužno kao posledica sudskog naloga.

Newsletter

Prijavom na newsletter i unosom vaše email adrese potvrđujete da ste pročitali i da se slažete sa uslovima i pravilima korišćenja navedenim u ovom dokumentu, kao i da ste saglasni da na vaš mail stižu obaveštenja i poruke reklamnog karaktera.

BF može registrovanim korisnicima povremeno poslati obaveštenja BlogerFest.com portala i sponzora, u bilo kom  trenutku se možete odjaviti iz Newsletter liste klikom na link “odjava”.

Pravilnik udruženja BLOGER FEST

Više informacija možete pročitati na linku ovde.


Zadržavamo pravo izmena i ispravki ovog obaveštenja. Molimo Vas da pristupate ovoj web stranici s vremena na vreme kako biste imali pregled novih informacija.