Bloger Fest (Balkan BLog Fest) u daljem tekstu BF

Korišćenjem oficijalnog portala BF, pristajete na uslove i pravila (u daljem tekstu: Uslovi korišćenja) koji su navedeni u daljem tekstu.

BF ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole ili potpisa vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava BF i podložno je tužbi.

Linkovi ka drugim internet stranicama

BF se sastoji od autorskih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja i linkova na druge web stranice. Sve sadržaje BlogerFest.com koristite na sopstvenu odgovornost. BF ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Autorska prava

Ukoliko smatrate da je BlogerFest.com povredila Vaša autorska prava, molimo Vas da nas obavestite o tome na email adresu balkanblogfest@gmail.com i slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Zaštita privatnosti

BF poštuje privatnost svojih korisnika i posetioca portala. Podatke iz procesa registracije na BlogerFest.com Newsletter kao i ostale podatke o korisniku koje prikupi u toku nagradnih igara, BF neće davati na uvid trećoj strani.

Poruke BF i sponzora

BF može registrovanim korisnicima povremeno poslati obaveštenja BlogerFest.com portala i sponzora.

Pravilnik udruženja BLOGER FEST

Više informacija možete pročitati ovde.

%d bloggers like this: