Volontiranje

Ambiciozna si osoba? Interesuju te društvene mreže, instagram, tik tok i inovacije u ovim oblastima? Želiš da upoznaš ljude koji su uspešni u ovom poslu i doživiš festival iz drugog ugla?

Ako je tvoj odgovor da, prijavi se i postani deo dinamičnog i kreativnog tima volontera festivala blogera i influensera. Po završetku festivala biće ti uručen sertifikat o volontiranju.

Imaćeš priliku da radiš u okviru sledećih festivalskih sektora, koje ćeš odabrati prema svojim interesovanjima i koje ćemo formirati polazeći od organizacionih potreba festivala:

Protokol – rad na info pultovima na različitim lokacijama festivala, pružanje informacija gostima festivala, provera karata i pozivnica, dodeljivanje akreditacija.

Dekoracija – pomoć u dekoraciji prostora, postavljanje promotivnog materijala u sali, pomoć u postavci promo kutaka u holu festivala.

Hospitality – dočekivanje i organizacija gostiju tokom festivala, druženje sa influenserima, blogerima, glumcima i drugim zanimljivim gostima.

Fotografija & video – neophodni su nam fotografi i kamermani za dokumentovanje panela i atmosfere događaja.

Ovim pozivom takođe želimo da ohrabrimo osobe sa hendikepom da se prijave da volontiraju na našem festivalu.

Najvrednijeg volontera očekuje i poklon Diamond članska kartica u iznosu od 300 eur koja će mu dati priliku da se i sam razvije u uspešnog influensera.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu da se prijave svi zainteresovani i odgovorni punoletni mladi ljudi, koji su spremni da svoje vreme posvete dvodnevnom dešavanju ovog zabavno-edukativnog događaja. Prijavi se tako što ćeš popuniti formu ispod.

Reci nam više o svom iskustvu, ali i ukoliko nemaš formalnog iskustva predstavi svoje veštine i ambicije.