Fitness & Mom

Ako se pitate koja niša je najzastupljenija online – odgovor je fitness. Samim tim svi iz sveta fitnesa su na svoj način blogeri koji promovišu ovu nišu. Apsolutno “zdravo telo – zdrav duh” jeste glavna motivacija za sve nas.

Kao fitness blogger možete dosta dobrog da učinite pre svega za vas same kao i ljude oko vas. Promocijom zdravog načina života podižete svest kod ljudi koji vas prate.

Možete na svom blogu pisati o zdravoj ishrani, vežbama, savetima za mentalnu pripremu treninga kao i vaše lično iskustvo i rezultate.

Opcije saradnje za fitness blogere mogu biti direktno sponzorstvo od strane nekog brenda, fitnes centra, suplementata za dopunsku ishranu ili vitamine (samo zdravo) i drugo.

Bloger mama

Ovo je sasvim posebna priča, biti majka je samo po sebi najdivnije osećanje na svetu. Ništa nije važnije od odnosa majke i deteta.

Šta čini mama blogerke tako posebnim?

Ako sam naziv nije dovoljan onda će slike mališana otopiti svačije srce :)

Teme o kojima mogu pisati bloger mame su od ličnog saveta, preko zdravih recepata do preporuka za kupovinu. Ono što bloger mama preporuči sigurno vredi!

Majke imaju posebnu vezu, kako sa decom tako i sa publikom koja ih prati bilo na blogu ili društvenim režama bloger mame su zajednica koja se čuva i neguje.

Pored svih obaveza kao majka, one svoja iskustva nesebično dele sa svima.

Da li si fitnes / mama bloger ? Ako pišeš na neku od ovih tema, pravi je trenutak da se prijaviš na BLOGER FEST. Zašto? Jer je naš cilj = tvoj uspeh.

PRIJAVI SE OVDE