Meetup 20. jul

Pod vedrim nebom, u prelepom ambijentu u samom srcu prestonice, održali smo još jedan meet up za blogere u 2019. godini. Prostor se zove Nova iskra, a mi smo naše blogere iznenadili bezalkoholnim koktelima kojima su mogli da se osveže na terasi, dok je upoznavanje i zvanični deo meet up-a bio smešten u unutrašnjem delu ambijenta.

Kao i uvek, cilj ovih dešavanja jeste da se upoznamo i pripremimo pred sam fest, da uputimo blogere o predstojećim aktivnostima (a ove godine smo spremili mnoga iznenađenja) i da se u potpunosti oslobode predrasuda, treme itd. ne bi li se vama, draga publiko, na jesen, predstavili u svom najboljem svetlu, kada će se održati drugi po redu BLOGER FEST.

Photo credit: Anastas Stojilović – HOOK VISUAL

Na meet up-u smo se družili sa nekim, nama, ali i vama već poznatim licima, ali našoj, sada već velikoj zajednici, konstantno se pridružuju novi blogeri sa celog Balkana, sa mnogo zanimljivim temama i blogovima i to je ono što nas, kao vodiče Bloger festa, veoma raduje, tako da sa velikom sigurnošću obećavamo spektakl i dobar provod na Bloger festu 2019, ali i mnoštvo edukativnih informacija koje ćete moći na licu mesta da čujete od već afirmisanih stručnjaka, ali i od blogera.

Pratite naša dešavanja, prijavite se i budite deo Blog zajednice na Balkanu, za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju, tu smo i za sve one koji se dvoume da li da započnu svoj blog i na koji način.

Jedna od novina o kojoj smo pričali na meetup-u jeste da pored edukacija koje trenutno imamo u online formi, organizovaćemo radionice u opremljenoj IT učionici (ne treba vam laptop) na kojima ćemo pokriti sve oblasti od izrade bloga do monetizacije istog.

Ove radionice namenjene su svima koji žele da blogovanje pretvore u stalni posao. Sigurno se pitate šta sa onima koji nisu u Beogradu? Ne brinite, sve detalje o radionicama, video i skripte dobićete u online formi takodje i možete joj pristupiti sa vašom članskom karticom kada god poželite.

Sponzor meetup-a GOLDEN ROSE SRBIJA

Naravno kao i do sada i ovaj meetup je ulepšao poklonima Golden Rose Srbija. Hvala na neizmernoj podršci koja traje od našeg nastanka. Možete ih pronaći i na Facebooku Golden Rose Srbija.

Podeli sa prijateljima: