Meetup 20. jul | BLOGER FEST
Blog zajednica za ceo Balkan

Pod vedrim nebom, u prelepom ambijentu u samom srcu prestonice, održali smo još jedan meet up za blogere u 2019. godini. Prostor se zove Nova iskra, a mi smo naše blogere iznenadili bezalkoholnim koktelima kojima su mogli da se osveže na terasi, dok je upoznavanje i zvanični deo meet up-a bio smešten u unutrašnjem delu ambijenta.

Kao i uvek, cilj ovih dešavanja jeste da se upoznamo i pripremimo pred sam fest, da uputimo blogere o predstojećim aktivnostima (a ove godine smo spremili mnoga iznenađenja) i da se u potpunosti oslobode predrasuda, treme itd. ne bi li se vama, draga publiko, na jesen, predstavili u svom najboljem svetlu, kada će se održati drugi po redu BLOGER FEST.

Photo credit: Anastas Stojilović – HOOK VISUAL

Na meet up-u smo se družili sa nekim, nama, ali i vama već poznatim licima, ali našoj, sada već velikoj zajednici, konstantno se pridružuju novi blogeri sa celog Balkana, sa mnogo zanimljivim temama i blogovima i to je ono što nas, kao vodiče Bloger festa, veoma raduje, tako da sa velikom sigurnošću obećavamo spektakl i dobar provod na Bloger festu 2019, ali i mnoštvo edukativnih informacija koje ćete moći na licu mesta da čujete od već afirmisanih stručnjaka, ali i od blogera.

Pratite naša dešavanja, prijavite se i budite deo Blog zajednice na Balkanu, za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju, tu smo i za sve one koji se dvoume da li da započnu svoj blog i na koji način.

Jedna od novina o kojoj smo pričali na meetup-u jeste da pored edukacija koje trenutno imamo u online formi, organizovaćemo radionice u opremljenoj IT učionici (ne treba vam laptop) na kojima ćemo pokriti sve oblasti od izrade bloga do monetizacije istog.

Ove radionice namenjene su svima koji žele da blogovanje pretvore u stalni posao. Sigurno se pitate šta sa onima koji nisu u Beogradu? Ne brinite, sve detalje o radionicama, video i skripte dobićete u online formi takodje i možete joj pristupiti sa vašom članskom karticom kada god poželite.

Sponzor meetup-a GOLDEN ROSE SRBIJA

Naravno kao i do sada i ovaj meetup je ulepšao poklonima Golden Rose Srbija. Hvala na neizmernoj podršci koja traje od našeg nastanka. Možete ih pronaći i na Facebooku Golden Rose Srbija.

Podeli sa prijateljima:

Autor: BLOGER FEST

BLOGER FEST je posvećen svim blogerima i instablogerima na Balkanu. Zabavno-edukativnog karaktera je i ima za cilj da pomogne blogerima da ostvare svoj san.

bf kartica

bfkarticabanner

blogovanje

kako poceti blog zaraditi blog

Kategorije

Newsletter

Počni odmah

zarada od bloga?

korisno za tvoj blog

saveti-za-blog-ideje-korisni-saveti

nauči wordpress

wp-korak-po-korak-ebook-vodic