BLOGER FEST 2018 | BLOGER FEST
PRIJAVI SE
Festival za ceo Balkan
Festival za ceo Balkan
bloger-fest-2018-min
U subotu je održan prvi BLOGER FEST 2018 – festival za blogere i instablogere! U prostorijama Dečjeg kulturnog centra Beograd u 7 panela su blogeri i instablogeri razmenili mišljenja sa stručnjacima, poznatim ličnostima, glumcima o raznim temama koje dopiru i u blog svet.
lifestyle-panel-bloger-fest-2018-min
Foto: Boris Ćurčić
Festival je počeo panelom LIFESTYLE koji je vodila Vesna Gavrilović (lifestyle bloger) čiji su gosti panela bili naši dr Boris Stamenković predstavnik zlatnog sponzora festivala IONICKISS , Anita Gornjaković, Katja Dragojlović Karović, Miljana Miladinović, Milana Radovanović (bloger mama), Marko Mikić (fitness bloger), Predrag Blagojević (moj dijabetes) kao i Vladimir Veličković i Dragana Masnikosa ispred srebrnog sponzora NON STOP FITNESS. vizualart-panel-bloger-fest-2018-min Visual ART panel vodio je Srdjan Šveljo -stilista, koji je na temu fotografija i put oko bloga za 7 dana sa gostima: Martin Stamenković (fotograf), Mila Durman (instabloger), Nataša Ilić, Marija Bićanin (travel bloger), Željko Mitrović i Marija Nikolić ispred srebrnog sponzora NIRVANA SPA, Dunja Jovanović (instabloger) i Nebojša Grujić (Teroplan.rs) približili vizuelni svet.
film-panel-bloger-fest-2018-min
Foto: Boris Ćurčić
FILM panel obeležio je zanimljiv razgovor ko-organizatora Bloger festa Krstivoja Miljkovića i gostiju: Bojana Rnjak (Dexin film), Igor Gordić (Art Vista), Aleksandra Garić (Cineplexx RS), Vladimir Marković – lonney kao i glumaca Uroš Milojević i Bojan Perić na temu “Dve karte za bioskop”.
book-panel-bloger-fest-2018-min
Foto: Boris Ćurčić
BOOK panel koji je vodila Ksenija Pešić – pisac, koja je ujedno i premijerno objavila svoju novu knjigu pod nazivom “MENTOR“. Gosti panela bili su: Mina Aleksić (pisac), Zorica Zoja Mladenović (bloger, pisac), Andjela Jović, Danijela Nikolić, Katarina Marković (book bloger), Nikola Dumitrašković (pisac), Aleksandra Bogdanović (bloger), Ivan Dabetić (bloger).
blogit-panel-bloger-fest-2018-min
Foto: Boris Ć
Panel “Doba BlogIT revolucije” koji je vodio Marko Spalević – PR Naxi radija sa gostima panela: Milan Maglov, Dušan Stojičević (Gransy), Nataša Kilibarda isped hosting partnera Unlimited hosting i Nenad Jakoviljević (Web Factory) doneo je puno korisnih informacija na temu bloga, veb sajta i drušvenih mreža. Na kraju panela proglašeni su i dobitnici nagradnog konkursa UNLIMITED HOSTING + BLOGER FEST. Beauty & Fashion panel vodila je Ksenija Pešić a njeni sagovornici na temu “Lepote u nijansama” bili su: Marija Marović , Ivana Marković, Vanja Vujević, Maja Mladenović , Baćko Jelić (fashion bloger), Nikola Ivković , Dušica Antić,(beauty bloger), Jenni Martin, Danijela Maksimović zlatni sponzor AS-LASHES kao i Jelena Mitić i Nemanja Stanković srebrni sponzor FARMASI. Pakete za učesnike i goste panela obezbedili su sponzori Golden Rose Srbija, Božen Cosmetics, srebrni sponzori – Farmasi,  a binu ulepšali nameštajem srebrni sponzori iz fabrike nameštaja NUMANOVIĆ .

BLOGER FEST 2018 – album

[envira-gallery id=”2039″] Još jednom HVALA svima što su podržali BLOGER FEST festival, posebnu zahvalnost sponzorima, medijskim prijateljima, partnerima, volonterima koji su nesebičnim radom pomogli u organizaciji dogadjaja, kao i fabrici nameštaja NUMANOVIĆ koji su svojim nameštajem ulepšali binu festivala. Nova 2019. donosi nam nova druženja i iskustva sa ljudima koji dele istu strast prema blogu. Uskoro više informacija o novom festivalu BLOGER FEST 2019.
Podeli sa prijateljima:

Autor: BLOGER FEST

BLOGER FEST je posvećen svim blogerima i instablogerima na Balkanu. Zabavno-edukativnog karaktera je i ima za cilj da pomogne blogerima da ostvare svoj san.

bf kartica

bfkarticabanner

Kategorije

blogovanje

kako poceti blog zaraditi blog

Facebook

newsletter

Povežimo se