BLOGER FEST 2018 | BLOGER FEST
Blog zajednica za ceo Balkan
bloger-fest-2018-min

U subotu je održan prvi BLOGER FEST 2018 – festival za blogere i instablogere! U prostorijama Dečjeg kulturnog centra Beograd u 7 panela su blogeri i instablogeri razmenili mišljenja sa stručnjacima, poznatim ličnostima, glumcima o raznim temama koje dopiru i u blog svet.

lifestyle-panel-bloger-fest-2018-min
Foto: Boris Ćurčić

Festival je počeo panelom LIFESTYLE koji je vodila Vesna Gavrilović (lifestyle bloger) čiji su gosti panela bili naši dr Boris Stamenković predstavnik zlatnog sponzora festivala IONICKISS , Anita Gornjaković, Katja Dragojlović Karović, Miljana Miladinović, Milana Radovanović (bloger mama), Marko Mikić (fitness bloger), Predrag Blagojević (moj dijabetes) kao i Vladimir Veličković i Dragana Masnikosa ispred srebrnog sponzora NON STOP FITNESS.

vizualart-panel-bloger-fest-2018-min

Visual ART panel vodio je Srdjan Šveljo -stilista, koji je na temu fotografija i put oko bloga za 7 dana sa gostima: Martin Stamenković (fotograf), Mila Durman (instabloger), Nataša Ilić, Marija Bićanin (travel bloger), Željko Mitrović i Marija Nikolić ispred srebrnog sponzora NIRVANA SPA, Dunja Jovanović (instabloger) i Nebojša Grujić (Teroplan.rs) približili vizuelni svet.

film-panel-bloger-fest-2018-min
Foto: Boris Ćurčić

FILM panel obeležio je zanimljiv razgovor ko-organizatora Bloger festa Krstivoja Miljkovića i gostiju: Bojana Rnjak (Dexin film), Igor Gordić (Art Vista), Aleksandra Garić (Cineplexx RS), Vladimir Marković – lonney kao i glumaca Uroš Milojević i Bojan Perić na temu „Dve karte za bioskop“.

book-panel-bloger-fest-2018-min
Foto: Boris Ćurčić

BOOK panel koji je vodila Ksenija Pešić – pisac, koja je ujedno i premijerno objavila svoju novu knjigu pod nazivom „MENTOR„. Gosti panela bili su: Mina Aleksić (pisac), Zorica Zoja Mladenović (bloger, pisac), Andjela Jović, Danijela Nikolić, Katarina Marković (book bloger), Nikola Dumitrašković (pisac), Aleksandra Bogdanović (bloger), Ivan Dabetić (bloger).

blogit-panel-bloger-fest-2018-min
Foto: Boris Ć

Panel „Doba BlogIT revolucije“ koji je vodio Marko Spalević – PR Naxi radija sa gostima panela: Milan Maglov, Dušan Stojičević (Gransy), Nataša Kilibarda isped hosting partnera Unlimited hosting i Nenad Jakoviljević (Web Factory) doneo je puno korisnih informacija na temu bloga, veb sajta i drušvenih mreža. Na kraju panela proglašeni su i dobitnici nagradnog konkursa UNLIMITED HOSTING + BLOGER FEST.

Beauty & Fashion panel vodila je Ksenija Pešić a njeni sagovornici na temu „Lepote u nijansama“ bili su: Marija Marović , Ivana Marković, Vanja Vujević, Maja Mladenović , Baćko Jelić (fashion bloger), Nikola Ivković , Dušica Antić,(beauty bloger), Jenni Martin, Danijela Maksimović zlatni sponzor AS-LASHES kao i Jelena Mitić i Nemanja Stanković srebrni sponzor FARMASI.

Pakete za učesnike i goste panela obezbedili su sponzori Golden Rose Srbija, Božen Cosmetics, srebrni sponzori – Farmasi,  a binu ulepšali nameštajem srebrni sponzori iz fabrike nameštaja NUMANOVIĆ .

BLOGER FEST 2018 – album

[envira-gallery id=“2039″]

Još jednom HVALA svima što su podržali BLOGER FEST festival, posebnu zahvalnost sponzorima, medijskim prijateljima, partnerima, volonterima koji su nesebičnim radom pomogli u organizaciji dogadjaja, kao i fabrici nameštaja NUMANOVIĆ koji su svojim nameštajem ulepšali binu festivala.

Nova 2019. donosi nam nova druženja i iskustva sa ljudima koji dele istu strast prema blogu. Uskoro više informacija o novom festivalu BLOGER FEST 2019.

Podeli sa prijateljima:

Autor: BLOGER FEST

BLOGER FEST je posvećen svim blogerima i instablogerima na Balkanu. Zabavno-edukativnog karaktera je i ima za cilj da pomogne blogerima da ostvare svoj san.

bf kartica

bfkarticabanner

blogovanje

kako poceti blog zaraditi blog

Kategorije

Newsletter

Počni odmah

zarada od bloga?

korisno za tvoj blog

saveti-za-blog-ideje-korisni-saveti

nauči wordpress

wp-korak-po-korak-ebook-vodic