mame sa uticajem

Mame sa uticajem

Ovaj događaj se prvobitno zvao ”Mame preduzetnice”, ali smo onda shvatili da mame influenserke svakako imaju veliki uticaj bile one preduzetnice ili zaposlene. Za ovaj događaj bismo voleli da povedete i vašu decu obzirom da je u Immo centru renoviran deo sa igralištem te će i njima biti zabavno.

U trajanju od sat vremena u formi intervjua ili panela razgovaraćemo sa 5 mama koje će podeliti sa nama i publikom svoje hobije, biznise i strasti, kao i tajnu odlične organizacije i same motivacije kako prelomiti i početi nešto svoje.

Lokacija i vreme: Immo centar 30. jul u 18h

A evo i kako je to izgledalo (više slika sa događaja možete videti na našem Instagramu).

Bojenje, crtanje, modelovanje je izuzetno važno jer razvija strpljenje, podstiče maštu i kreativnost, vežba koordinaciju pokreta i finu motoriku. Ove aktivnosti imaju umirujuće dejstvo, a istovremeno su i način izražavanja unutrašnjeg sveta deteta.

Deca su svojom energijom ispunila jučerašnji @immooutletcentar , puna mašte i velikih osmeha dok su pravili MORE od plastelina kroz interaktivnu radionicu za decu koju je održala Bojana @igranje_sa_kikanima .

Uticajne mame @jelajabuka @igranje_sa_kikanima @pratitemezaviserecepata @uradi.sama.mama @glogonjac__family delile svoja iskustva i prakse na ovu ozbiljnu temu. Verujemo i da je Bojana uspela da pomogne mamama u organizaciji vremena korisnim alatima sa predavanja: “Prisutni roditelji”.

Ovo leto donosi još lepih dešavanja (uključite notifikacije i ostanite u toku sa dešavanjima)
#blogerfest

Podeli sa prijateljima: