blogerfest-meetup-2-april-beograd

Meetup 14. april Beograd

Dragi blogeri & instablogeri,

Nadamo se da radite punom parom, kako bismo na festu mogli da predstavimo vaš rad kao reprezentativne primerke uspešnih blogera i time motivišemo i druge da se pridruže blog zajednici na Balkanu. Za sve vaše nedoumice i pitanja smo na sajtu Bloger festa otvorili forum. Možete postavljati pitanja, rešavati nedoumice i probleme oko web dizajna, vašeg bloga, sajta, instagram naloga ali i deliti iskustva međusobno i družiti se sa ljudima koji dele vašu strast i ljubav prema blogu.

Posle održanog prvog meet up-a, za vas organizujemo i drugi (biće ih uskoro još). Cilj je da ovog puta i Vi predstavite sebe i podelite dosadašnji uspeh sa kolegama. Drugi meet-up je interaktivni skup na kojem ćemo još pričati o blogu, festivalu, ali i nešto više o „Bloger fest awards“ odvojenoj manifestaciji koja će se odnositi na nagrađivanje najuspešnijih. Pratite nas na facebooku i instagramu, prijavite se na newsletter, ali i redovno proveravajte mejlove jer će vam veliki broj obaveštenja stizati tim putem. Naravno čekaju Vas još dosta iznenađenja!

Vidimo se na drugom meet up-u, a do tada, nastavite da budete aktivni i naravno zbog ograničenog broja mesta potrebno je da na vreme potvrdite rezervaciju klikom na link RSVP.

Udruženje Bloger FEST

 

Podeli sa prijateljima: