Meetup 14. april Beograd | BLOGER FEST
Blog zajednica za ceo Balkan
blogerfest-meetup-2-april-beograd

Dragi blogeri & instablogeri,

Nadamo se da radite punom parom, kako bismo na festu mogli da predstavimo vaš rad kao reprezentativne primerke uspešnih blogera i time motivišemo i druge da se pridruže blog zajednici na Balkanu. Za sve vaše nedoumice i pitanja smo na sajtu Bloger festa otvorili forum. Možete postavljati pitanja, rešavati nedoumice i probleme oko web dizajna, vašeg bloga, sajta, instagram naloga ali i deliti iskustva međusobno i družiti se sa ljudima koji dele vašu strast i ljubav prema blogu.

Posle održanog prvog meet up-a, za vas organizujemo i drugi (biće ih uskoro još). Cilj je da ovog puta i Vi predstavite sebe i podelite dosadašnji uspeh sa kolegama. Drugi meet-up je interaktivni skup na kojem ćemo još pričati o blogu, festivalu, ali i nešto više o „Bloger fest awards“ odvojenoj manifestaciji koja će se odnositi na nagrađivanje najuspešnijih. Pratite nas na facebooku i instagramu, prijavite se na newsletter, ali i redovno proveravajte mejlove jer će vam veliki broj obaveštenja stizati tim putem. Naravno čekaju Vas još dosta iznenađenja!

Vidimo se na drugom meet up-u, a do tada, nastavite da budete aktivni i naravno zbog ograničenog broja mesta potrebno je da na vreme potvrdite rezervaciju klikom na link RSVP.

Udruženje Bloger FEST

 

Podeli sa prijateljima:

Autor: BLOGER FEST

BLOGER FEST je posvećen svim blogerima i instablogerima na Balkanu. Zabavno-edukativnog karaktera je i ima za cilj da pomogne blogerima da ostvare svoj san.

bf kartica

bfkarticabanner

blogovanje

kako poceti blog zaraditi blog

Kategorije

Newsletter

Počni odmah

zarada od bloga?

korisno za tvoj blog

saveti-za-blog-ideje-korisni-saveti

nauči wordpress

wp-korak-po-korak-ebook-vodic