Festival za blogere i instablogere

Po prvi put održava se festival za blogere i instablogere! BLOGER FEST je manifestacija koja će okupiti ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma itd. Na ovom skupu, kroz različite panele, gde će gosti i učesnici imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni i zabavni sadržaj koji smo osmislili, blog zajednica dobiće autentičnu manifestaciju na ovim prostorima, koja za cilj ima da blogerima i instablogerima pruži mesto koje je posvećeno njima, gde se mogu upoznati uživo, povezati a i naučiti kako da svoj blog podignu na viši nivo.

U subotu, 22. decembra 2018. godine, u prostorijama DKCB (Dečji kulturni centar Beograd) ul. Takovska 8, održaće se po prvi put, istaknuta manifestacija kada je blog zajednica u pitanju – BLOGER FEST 2018.

Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi!

Karte su u prodaji online preko Eventim.rs ,dostupne su i na svim Eventim prodajnim mestima i kod ovlašćenih partnera. Karte možete kupiti i na samom ulazu 22. decembra.

*Deo prodatih ulaznica doniramo u humanitarne svrhe

[su_button url=”http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/bloger-fest-beograd-decji-kulturni-centar-507124/event.html” target=”blank” style=”flat” background=”#0a00f7″ color=”#ffffff” size=”8″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: angle-double-right” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Cena ulaznice 500 RSD[/su_button]

Ukoliko nisi bloger/instabloger, a rado čitaš i pratiš neke, dođi da podržiš svog favorita. Festival je namenjen svim uzrastima, ljubiteljima pisane reči, blogera i instablogera iz svih oblasti.

[su_button url=”https://www.blogerfest.com/wp-content/uploads/2018/11/BLOGER-FEST-2018-program.pdf” target=”blank” style=”flat” background=”#f7ba00″ color=”#000000″ size=”8″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: angle-double-right” icon_color=”#000000″ text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]PROGRAM – BLOGER FEST 2018[/su_button]

Ukoliko želiš da postaneš deo tima – volonter. Prijavi se na info@blogerfest.com ili nam piši na društvenim mrežama Facebook / Instagram.

Podeli sa prijateljima: