KUPI ULAZNICE
Festival za ceo Balkan
Festival za ceo Balkan

Po prvi put održava se festival za blogere i instablogere! BLOGER FEST je manifestacija koja će okupiti ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma itd. Na ovom skupu, kroz različite panele, gde će gosti i učesnici imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni i zabavni sadržaj koji smo osmislili, blog zajednica dobiće autentičnu manifestaciju na ovim prostorima, koja za cilj ima da blogerima i instablogerima pruži mesto koje je posvećeno njima, gde se mogu upoznati uživo, povezati a i naučiti kako da svoj blog podignu na viši nivo.

U subotu, 22. decembra 2018. godine, u prostorijama DKCB (Dečji kulturni centar Beograd) ul. Takovska 8, održaće se po prvi put, istaknuta manifestacija kada je blog zajednica u pitanju – BLOGER FEST 2018.

Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi!

Karte su u prodaji online preko Eventim.rs ,dostupne su i na svim Eventim prodajnim mestima i kod ovlašćenih partnera. Karte možete kupiti i na samom ulazu 22. decembra.

*Deo prodatih ulaznica doniramo u humanitarne svrhe

Ukoliko nisi bloger/instabloger, a rado čitaš i pratiš neke, dođi da podržiš svog favorita. Festival je namenjen svim uzrastima, ljubiteljima pisane reči, blogera i instablogera iz svih oblasti.

Ukoliko želiš da postaneš deo tima – volonter. Prijavi se na info@blogerfest.com ili nam piši na društvenim mrežama Facebook / Instagram.

Podeli sa prijateljima:

Autor: BLOGER FEST

BLOGER FEST posvećen je svim blogerima i instablogerima na Balkanu. Zabavno-edukativnog karaktera je i ima za cilj da pomogne blogerima da ostvare svoj san.

Ostavi komentar

bf kartica

baner-bloger-fest-clanska-karta-bfkartica-png-min

blogovanje

kako poceti blog zaraditi blog

Facebook

newsletter

Povežimo se