Festival za blogere i instablogere | BLOGER FEST
Blog zajednica za ceo Balkan

Po prvi put održava se festival za blogere i instablogere! BLOGER FEST je manifestacija koja će okupiti ličnosti iz oblasti estetike, marketinga, književnosti, filma, turizma itd. Na ovom skupu, kroz različite panele, gde će gosti i učesnici imati prilike da čuju, ali i porazgovaraju sa istaknutim ličnostima navedenih oblasti, kroz edukativni i zabavni sadržaj koji smo osmislili, blog zajednica dobiće autentičnu manifestaciju na ovim prostorima, koja za cilj ima da blogerima i instablogerima pruži mesto koje je posvećeno njima, gde se mogu upoznati uživo, povezati a i naučiti kako da svoj blog podignu na viši nivo.

U subotu, 22. decembra 2018. godine, u prostorijama DKCB (Dečji kulturni centar Beograd) ul. Takovska 8, održaće se po prvi put, istaknuta manifestacija kada je blog zajednica u pitanju – BLOGER FEST 2018.

Družimo se na Bloger festu, rastimo zajedno ne samo u virtuelnom svetu, već se pridružite i na svim ostalim aktivnostima koje ova manifestacija nudi!

Karte su u prodaji online preko Eventim.rs ,dostupne su i na svim Eventim prodajnim mestima i kod ovlašćenih partnera. Karte možete kupiti i na samom ulazu 22. decembra.

*Deo prodatih ulaznica doniramo u humanitarne svrhe

[su_button url=“http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/bloger-fest-beograd-decji-kulturni-centar-507124/event.html“ target=“blank“ style=“flat“ background=“#0a00f7″ color=“#ffffff“ size=“8″ wide=“yes“ center=“yes“ icon=“icon: angle-double-right“ icon_color=“#ffffff“ text_shadow=“0px 0px 0px #000000″]Cena ulaznice 500 RSD[/su_button]

Ukoliko nisi bloger/instabloger, a rado čitaš i pratiš neke, dođi da podržiš svog favorita. Festival je namenjen svim uzrastima, ljubiteljima pisane reči, blogera i instablogera iz svih oblasti.

[su_button url=“https://www.blogerfest.com/wp-content/uploads/2018/11/BLOGER-FEST-2018-program.pdf“ target=“blank“ style=“flat“ background=“#f7ba00″ color=“#000000″ size=“8″ wide=“yes“ center=“yes“ icon=“icon: angle-double-right“ icon_color=“#000000″ text_shadow=“0px 0px 0px #000000″]PROGRAM – BLOGER FEST 2018[/su_button]

Ukoliko želiš da postaneš deo tima – volonter. Prijavi se na info@blogerfest.com ili nam piši na društvenim mrežama Facebook / Instagram.

Podeli sa prijateljima:

Autor: BLOGER FEST

BLOGER FEST je posvećen svim blogerima i instablogerima na Balkanu. Zabavno-edukativnog karaktera je i ima za cilj da pomogne blogerima da ostvare svoj san.

bf kartica

bfkarticabanner

blogovanje

kako poceti blog zaraditi blog

Kategorije

Newsletter

Počni odmah

zarada od bloga?

korisno za tvoj blog

saveti-za-blog-ideje-korisni-saveti

nauči wordpress

wp-korak-po-korak-ebook-vodic