intervju-sa-jenni-martin-min

Intervju sa Jenni Martin

Dženifer Martin, Španjolka sa Tenerifa poznatija javnosti kao Jenni Martin glumila je u filmu “Montevideo, vidimo se” gde je kao raskošna lepotica Konsuela upoznala svoju ljubav, glumca Uroša Jovčića. Otvorila je svoj youtube kanal gde kroz muziku i vlogove upoznaje dve kulture, a više o njoj možete pročitati u nastavku.

Koji deo svog stvaralaštva / posla ti je najdraži? Da li voliš više da se baviš muzikom ili da snimaš yt videe?

Najdraži deo mog stvaralaštva je planiranje i pripremanje slika za Instagram post. Volim proces zamišljanja gde ću se slikati, koji outfit obući i da li koristiti neki specialni accessory. Dobro planiranje dovodi do jos boljeg finalnog rezultata.
Jako dugo snimam Youtube videe i uživam u tome ali u poslednje vreme mi se ukazuju muzičke prilike koje mi jako prijaju i mogu sebe da vidim u budućnosti da se bavim muzikom. Youtube mi je uvek bio hobby a muzika bih volela da mi bude karijera.

Da možeš da povučeš paralelu između Srbije i Španije, koje bi bile sličnosti, a koje osnovne razlike?

Jako su velike razlike između Srbije i Španije ali pošto duže vreme živim u Srbiji prestala sam da obraćam pažnju na njih.
Volim Srbiju i sviđa mi se život ovde. Ljudi su temperamentom slični špancima i zbog toga se ovde često osećam kao kod kuće.

Kojim zanimanjem bi volela da se baviš, da nisi to što jesi? Imaš li neki skriveni talenat?

Jos od detinjstva maštam da budem pilot. Avioni su moja pasija i pomalo sam freeky za sve što ima veze sa vazduhoplovstvom.
Što se tiče skrivenih talenata još uvek su skriveni, nisam ih još odkrila.

Savremena si devojka, baviš se modom, muzikom… A da li bi sebe mogla da vidiš kao domaćicu i koje jelo najviše voliš da spremaš i koliko si spretna u kuhinji?

Mislim da sam za svoje godine jako spretna u kuhinji. Volim da kuvam ali najviše spremam španska jela koja me moja mama naučila. Najviše volim da spremam Špansku Tortillu, Moho pikante sa krompirom i tradicionalni sladak kolač Flan.

Tvoji pratioci ti više komplimenata upućuju na račun izgleda/muzike ili nečeg trećeg?

Dobijam mnogo lepih komentara a najviše na račun svog izgleda. Na početku sam svoje muzičke kariere, pa me publika još uvek ne vidi kao pevačicu već kao Influenser/Instagrammer.

Šta slušaš privatno od muzike? Da li pevaš po kući i koja ti je omiljena pesma?

Volim da slušam skoro sve vrste muzike, ne mogu da se odlučim za jednu. Trenutno slušam Arianu Grande, Dua Lipu, Rita Oru i Seku Aleksić koja mi je omiljena srpska pevačica. Po ceo dan pevam po kući ali ne puno glasno zbog komšija a omiljena pesma mi je Love on the brain – Rihanna

Koju pesmu bi svima preporučila kada su tužni?

Nisam često tužna, trudim se da uvek budem nasmejana i da gledam stvari sa vedrije strane ali kad dođu tužni momenti obično slušam For you – Angus & Julia Stone.

Šta slušaš pred izlazak i gde najviše voliš da izlaziš?

Pred izlazak najviše slušam reggeton ili neki dobar R&B da me stavi u dobro raspoloženje. Nisam preterani ljubitelj noćnog života, a kada izlazim najviše izlazim po splavovima.

Gde vidiš sebe za dvadeset godina i da li i dalje planiraš da se baviš youtube-om i muzikom?

Ne planiram život toliko unapred, više sam spontana, volim da živim u sadašnjosti i skoristim trenutak ali ako već moram da planiram volela bih da živim sa mužem i decom u bezbrižnosti i zdravlju na Maldivima kao priznata pevačica i da pravim dnevne vlogove o mom životu.

 

Always glossy 🌟✨⚡️ #revolve #revolveclothing

A post shared by Jenni Martín (@jenniimartin) on

Koja kolaboracija ti je do sada bila najiteresantnija i sa kojom svetskom zvezdom bi volela da sarađuješ?

Najiteresanija kolaboracija koju sam do sad imala je za brand Revolve. Njih pratim već nekoliko godina, divim se njihovim dizajnerskim kreacijama i načinu na koji sarađuju sa influenserima.
U budućnosti ako me posluži sreća volela bih da sarađujem sa španskom influenserkom Dulceida (Aida Domenech)

Za kraj, šta bi poručila našim blogerima i instablogerima? Šta je potrebno da osoba ima da bi postala zvezda?

Blogerima i instagramerima bih poručila da budu istrajni u onome što rade, da se trude da budu inovativni, da nikad ne odustaju od svoj ciljeva. Put ka uspehu je težak i pun prepreka ali se moramo stalno boriti.
Zvezda se ne postaje, zvezda se rađa :)


Uskoro se čitamo sa još zanimljivih intervju-a, ukoliko želite da intervjuišemo nekog posebno – pišite nam.

Podeli sa prijateljima: