bloger-fest-meetup-2-review-incentar-hand-made-obuca-inportana-min

Osvrt na drugi bloger fest meetup 14. aprila

Drugi meet up 14.aprila obeležili smo takođe kod prijatelja u prostorijama InCentra. I ovaj put družili smo se sa blogerima i instablogerima, razmenjivali informacije, ali u nešto opuštenijoj atmosferi.

Blogeri su iskoristili priliku da se upoznaju međusobno, razmene vizit-karte, porazgovaraju i podele iskustva sa svojim kolegama. Takođe, na ovom meet up-u, saznali su da uskoro počinjemo sa fotografisanjem blogera i instablogera u saradnji sa ShootWithJ, a sve u svrhu promocije učesnika festivala. Blogere čeka još puno iznenađenja.

I ovog puta obradovali smo blogere poklonima, i tom prilikom želimo da se zahvalimo JDjewelry, Hand Made, Splav Monza, Centru Edukativa i Obući Inportana, u naše ime, ali i u ime svih blogera i instablogera koji su prisustvovali meet up-u – na tome što su naše druženje ukrasili svojim darovima i kao novi prijatelji festa rešili da podrže blog zajednicu.

Srećnim dobitnicima vrednih nagrada koje je podržala Obuća Inportana iz Novog Sada, direktor Bloger FEST-a Uroš Timić uručio je nagradu Jovani Marković – Runway style doll  u toku druženja.

[su_button url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2184753224898927.1073741831.1406173892756868&type=1&l=7bbbaa5dfe” target=”blank” size=”5″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: picture-o”]Pogledajte foto album [/su_button]

Dragi blogeri, mi se vidimo vrlo uskoro. Nastavite da nas pratite na fejsbuku i instagramu, prijavite se na newsletter i uvek budite u toku sa dešavanjima.

#BlogerFEST

Podeli sa prijateljima: