Osvrt na drugi bloger fest meetup 14. aprila | BLOGER FEST
Blog zajednica za ceo Balkan
bloger-fest-meetup-2-review-incentar-hand-made-obuca-inportana-min

Drugi meet up 14.aprila obeležili smo takođe kod prijatelja u prostorijama InCentra. I ovaj put družili smo se sa blogerima i instablogerima, razmenjivali informacije, ali u nešto opuštenijoj atmosferi.

Blogeri su iskoristili priliku da se upoznaju međusobno, razmene vizit-karte, porazgovaraju i podele iskustva sa svojim kolegama. Takođe, na ovom meet up-u, saznali su da uskoro počinjemo sa fotografisanjem blogera i instablogera u saradnji sa ShootWithJ, a sve u svrhu promocije učesnika festivala. Blogere čeka još puno iznenađenja.

I ovog puta obradovali smo blogere poklonima, i tom prilikom želimo da se zahvalimo JDjewelry, Hand Made, Splav Monza, Centru Edukativa i Obući Inportana, u naše ime, ali i u ime svih blogera i instablogera koji su prisustvovali meet up-u – na tome što su naše druženje ukrasili svojim darovima i kao novi prijatelji festa rešili da podrže blog zajednicu.

Srećnim dobitnicima vrednih nagrada koje je podržala Obuća Inportana iz Novog Sada, direktor Bloger FEST-a Uroš Timić uručio je nagradu Jovani Marković – Runway style doll  u toku druženja.

[su_button url=“https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2184753224898927.1073741831.1406173892756868&type=1&l=7bbbaa5dfe“ target=“blank“ size=“5″ wide=“yes“ center=“yes“ icon=“icon: picture-o“]Pogledajte foto album [/su_button]

Dragi blogeri, mi se vidimo vrlo uskoro. Nastavite da nas pratite na fejsbuku i instagramu, prijavite se na newsletter i uvek budite u toku sa dešavanjima.

#BlogerFEST

Podeli sa prijateljima:

Autor: BLOGER FEST

BLOGER FEST je posvećen svim blogerima i instablogerima na Balkanu. Zabavno-edukativnog karaktera je i ima za cilj da pomogne blogerima da ostvare svoj san.

bf kartica

bfkarticabanner

blogovanje

kako poceti blog zaraditi blog

Kategorije

Newsletter

Počni odmah

zarada od bloga?

korisno za tvoj blog

saveti-za-blog-ideje-korisni-saveti

nauči wordpress

wp-korak-po-korak-ebook-vodic