Podrška za blogere i instablogere - BOA (bloger online asistent) | BLOGER FEST
Blog zajednica za ceo Balkan
boa-bloger-online-asistent-bloger-fest-chat-podrska-24-7-min

Znamo da su za vođenje bloga potrebne dve stvari. Jedna je informacija, kao izvor ideja, kreativnosti a druga je podrška. Većina blogera je u početku samouka, edukovati sebe nekada iziskuje mnogo više vremena nego samo vođenje bloga, ali uz pravu podršku sve je lakše.

Kako svaki početak zahteva određene veštine i znanje iz određenih oblasti, samim tim provedete sate tražeći rešenje za vaše probleme na blogu: kako zameniti temu, kako embedovati video u postu, kako podesiti html banere, kako povezati instagram i blog, kako napraviti dobar feed, kako obraditi slike i mnogo drugih problema,  čak se dešava da i kada nađete rešenje kod vas nije primenljivo- tvorci free blog platformi čine sve da olakšaju korisnicima tako se i same platforme menjaju.

Ali zamislite da imate svog ličnog asistenta, neko ko je stručan za sve oblasti koje su vama potrebne da razvijete vaš blog?! Onda bi vreme posvetili kreiranju postova, razvoju ideja i svemu ostalom što vas čini srećnim da radite na blogu. Naravno uvek ima i onih koji žele da znaju sve kako da i sami urade, u tom slučaju asisten je i dalje tu za vas, osim što može rešiti problem takođe može i da vas nauči kako da sami to uradite.

Pošto je pisanje bloga ozbiljno zanimanje i realno – ne morate da zamišljate više ništa. Kao BLOGER FEST organizacija koja je u potpunosti posvećena razvoju blogera i instablogera znamo koliko je podrška važna, zato smo i osmislili način da vam u tome pomognemo, predstavljamo projekat BOA.

Šta je BOA?

BOA (bloger online asistent) osmišljen da služi i pomaže blogerima i instablogerima.

Kroz automatizovani online chat možete razgovarati o vašim problemima na blogu ili pitati šta vas zanima. Sistem će kroz algoritam prepoznati i ponuditi rešenje ili čak razgovor prepustiti stručnom licu zaduženom za tu oblast. Brzo i efikasno će rešiti sve tehničke probleme kako bi mogli da vreme posvetite blogu i sebi.

BOA nikada ne spava, ona je dostupna 24/7

BOA-official-probajte-pitajte-me-nesto

Podeli sa prijateljima:

Autor: BLOGER FEST

BLOGER FEST je posvećen svim blogerima i instablogerima na Balkanu. Zabavno-edukativnog karaktera je i ima za cilj da pomogne blogerima da ostvare svoj san.

bf kartica

bfkarticabanner

blogovanje

kako poceti blog zaraditi blog

Kategorije

Newsletter

Počni odmah

zarada od bloga?

korisno za tvoj blog

saveti-za-blog-ideje-korisni-saveti

nauči wordpress

wp-korak-po-korak-ebook-vodic