Postavka ciljeva i kako doći do sredstava za svoj biznis (radionica) | BLOGER FEST
Blog zajednica za ceo Balkan
postavka-ciljeva-kako-doci-do-novca-za-biznis

Ako nešto stvaro želiš – naćićeš način. Ako samo pričaš -naćićeš izgovor. Da li vam zvuči poznato?

Na ovoj radionici koju vodi Hadži Branko Miletić – osnivač Alfa projekta (sponzori festivala) usmeriće vas i pomoći kako da od obične želje dođete do ostvarenja iste.

Mali preview radionice:

Na radionici smo naučili kako da definišemo svoje ciljeve, postavimo milestone (mini ciljeve) i dodjemo do glavnog cilja u životu. Kako da razdvojimo korake i obrazložimo potrebne „stepenice“ do najsitnijih detalja.

Kao i na svakoj radionici Alfa projekat je opet pripremio domaći zadatak za sve prisutne. Vidimo se na narednoj radionici :)

Kako je dva sata radionice bilo „kratko“ da pokrenemo drugi deo ove teme: kako doći do sredstava za svoj biznis? Nastaviće na sledećoj zato nas pratite redovno kako bi bili u toku.

Ono što Vam mi predlažemo jeste da svoj cilj obavezno zapišete an papiru i definišete potrebne korake kako bi došli do ostvarenja u najsitnije detalje. Počevši od toga šta je potrebno da uradite svakog meseca, nedelje, dana i sata kako bi ostvarili cilj. Da taj cilj postavite na vidnom mestu kako bi podsećao ali i motivaciju (zašto) vam je taj cilj neophodan. Tako vam je cilj svakodnevno u mislima i sve što vas sa tog puta pomera ćete lako uvideti i vratiti se na put ka ostvarenju.

Još korisnih postova možete pročitati na blogu ovde.

Podeli sa prijateljima:

Autor: BLOGER FEST

BLOGER FEST je posvećen svim blogerima i instablogerima na Balkanu. Zabavno-edukativnog karaktera je i ima za cilj da pomogne blogerima da ostvare svoj san.

bf kartica

bfkarticabanner

blogovanje

kako poceti blog zaraditi blog

Kategorije

Newsletter

Počni odmah

zarada od bloga?

korisno za tvoj blog

saveti-za-blog-ideje-korisni-saveti

nauči wordpress

wp-korak-po-korak-ebook-vodic