postavka-ciljeva-kako-doci-do-novca-za-biznis

Postavka ciljeva i kako doći do sredstava za svoj biznis (radionica)

Ako nešto stvaro želiš – naćićeš način. Ako samo pričaš -naćićeš izgovor. Da li vam zvuči poznato?

Na ovoj radionici koju vodi Hadži Branko Miletić – osnivač Alfa projekta (sponzori festivala) usmeriće vas i pomoći kako da od obične želje dođete do ostvarenja iste.

Mali preview radionice:

Na radionici smo naučili kako da definišemo svoje ciljeve, postavimo milestone (mini ciljeve) i dodjemo do glavnog cilja u životu. Kako da razdvojimo korake i obrazložimo potrebne “stepenice” do najsitnijih detalja.

Kao i na svakoj radionici Alfa projekat je opet pripremio domaći zadatak za sve prisutne. Vidimo se na narednoj radionici :)

Kako je dva sata radionice bilo “kratko” da pokrenemo drugi deo ove teme: kako doći do sredstava za svoj biznis? Nastaviće na sledećoj zato nas pratite redovno kako bi bili u toku.

Ono što Vam mi predlažemo jeste da svoj cilj obavezno zapišete an papiru i definišete potrebne korake kako bi došli do ostvarenja u najsitnije detalje. Počevši od toga šta je potrebno da uradite svakog meseca, nedelje, dana i sata kako bi ostvarili cilj. Da taj cilj postavite na vidnom mestu kako bi podsećao ali i motivaciju (zašto) vam je taj cilj neophodan. Tako vam je cilj svakodnevno u mislima i sve što vas sa tog puta pomera ćete lako uvideti i vratiti se na put ka ostvarenju.

Još korisnih postova možete pročitati na blogu ovde.

Podeli sa prijateljima: