Zdrav život - zdrav blog. Gde treniraš? Pridruži nam se u Non Stop Fitness
PRIJAVI SE
Blog zajednica za ceo Balkan
Blog zajednica za ceo Balkan
zdrav-zivot-zdrav-blog-non-stop-fitness

Biti bloger donosi nekoliko benefita:

  • radite odakle god poželite (kancelarija, terasa, kafić, plaža i sl. )
  • menjate destinacije (deo grada,  putovanja u lokalu i/ili inostranstvu)
  • sami organizujete svoje vreme

Ovo nas dovodi do zaključka da kao bloger/instaboger imate više vremena koje možete posvetiti sebi, prijateljima, porodici. Kako bi to vreme proveli što kvalitetnije treba voditi i zdrav život.

Zašto je zdrav život važan? Svi znate odgovor, više energije za blog, više energije za prijatelje i porodicu, kao i buduće meetupe, putovanja i ostale aktivnosti sa vaše liste želja.

Voditi zdrav život nije teško, povedemo računa o ishrani i fizičkoj aktivnosti. Za fizičku aktivnost i trening je važnije kako trenirate nego gde trenirate.

Milana Radovanovic blogger

Primer da živite u Beogradu i u vašem kraju imate više teretana  i fitness centara  i pitate se kako da odaberete pravi?

Zamislimo i da nikada pre niste trenirali i da je ovo vaš prvi put da se susrećete sa teretanom 1na1.

Imajte na umu da sve teretane i fintess centri imaju različite cene, lokacije i radno vreme.  

Evo nekoliko saveta/mudrosti koje će vam olakšati odabir prave teretane za vas.

Tražite probni trening

Osoblje u teretani vas treba provesti kroz „probni trening“  (u nekim teretana se to možda drugačije naziva „probni dan“ „tour the gym“).

Osoblje bi vam trebalo objasniti vežbe koje ćete raditi kao i njihove nazive (jer ne zna svako šta je skotova klupa ili lakt mašina, zar ne?).

Kao početnika osoblje bi trebalo biti stalno uz vas i pratiti vaš rad a pogotovu da li vežbe radite pravilno!

Uklopite svoje radno vreme

Važno je da ostale vaše obaveze ne trpe jer se „morate“ uklopiti u radno vreme teretane ili fitness centra. Vi ste krojač vašeg dana i gledajte da tako i ostane, da vaše obaveze ne trpe jer ćete tako imati manje izgovora da preskočite trening ili da ne napišete post.

Trenirajte zbog sebe

Desi se da društvo umesto vas odabere teretanu. Jer su primer krenuli pre vas ili vam je lokacija jednako udaljena, manja cena i slično. Ali ukoliko je društvo kao i vi početnik onda je važnije kako ćete trenirati mnogo više nego gde.

Možda mislite da je uvek lakše trenirati uz društvo i da vaš trening neće biti efikasan, da ne pričamo o tome da dolazite a svi vam deluju kao profesionalci koji već godinama znaju šta rade.

Ne zaboravite da su svi oni kao i Vi bili početnici u nekom trenutku. Ali više obratite pažnju na to kako ćete trenirati, jer vežbati pravilno je #1 kada je u pitanju vaše zdravlje.

Hranite se zdravo

Ako naporno vežbate a ne vodite računa o ishrani rezultati će se kasnijeee prikazati ili ne prikazati kako ste zamislili.

Izbalansirana hrana bogata vlaknima i proteinima će vam pomoći da postignete željeni izgled ili performanse u teretani. A ujedno imaćete i lepše fotke za blog i instagram.

Ovo su neke od mudrosti kroz koje smo mi prošli kada smo kao i Vi bili u dilemi gde početi da treniramo. Sada smo pronašli pravo mesto i nove prijatelje – NON STOP FITNESS.

mila-durman-non-stop-fitness-srbija
Mila Durman (ememblog.rs)

Zanima vas zašto biramo NON STOP FITNESS ?

Ima ih na 4 lokacije u Beogradu. Sve su besprekorno opremljene i higijenski državane.

Rade 24h svakog dana. Dakle ne postoji izgovor „nisam stigao na trening jer teretana radi do 22h“ – uvek možete trenirati.

Imaju pristupačnu cenu od samo 2790 RSD/mesečno + popust za stud