free-wordpress-teme-za-blog

Besplatne WordPress teme za blog

Podrazumeva se da je pored sadržaja i vizuelni izgled bloga jednako bitan. Što je blog pregledniji i lakši za navigaciju (dobar UX) to će korisnik više vremena provesti surfujući. na tvom blogu.

U svojoj galeriji WP ima na hiljade tema, od kojih je 90% free dok neke imaju i free (ograničenu verziju) + premium. Ali ćemo ovde predložiti one koje su 100% free za upotrebu.

Svaka tema je dobra ukoliko je pregledna i user friendly.

Koja je dobra tema za blog?

Na linku WordPress themes možeš pronaći više hiljada free tema za blog. A kako bi ti pomogli izdvojićemo neke popularne.

Blog99

Wishful Blog

Blog Diary

Masonry Blog

coblog

GuCherry Blog

Blog Lover

Ove teme su neke od popularnih kada u search ukucaš “blog” ali postoje još hiljade tema koje ti mogu odgovarati.

Cream Blog

Blogger Era

Kako da pronađeš pravu temu za svoj blog?

Blog je vezan za jednu nišu (kategoriju) tako da savetujemo da u search polje ne upišeš samo reč “blog” već “fitness blog” , “fashion magazin” i slično. Tako ćeš naći onu pravu za tebe.

Izdvoj neko vreme i pogledaj sve teme koje su ti zanimljive, ukoliko imaju opciju FREE (+ pro) imaj na umu da ono što vidiš nije uvek isto kada instaliraš. Šta? Da, baš tako dešava se da kada neka tema sadrži (pro) nakon instalacije neke opcije nisu dostupne kao primer u demo linku ili slikama.

Bolji način je da teme tražiš direkteno kroz svoj WP admin Dashboard, ako ne znaš kako da instaliraš ili promeniš postojeću WordPress temu pročitaj ovaj post: Detaljan vodič kroz wordpress (nova verzija) “WordPress Pro” .

Ako ti treba dodatna pomoć piši nam u DM (Instagram, Facebook) ili na email.

Podeli sa prijateljima: