intervju-radun-bakic-tiktok-zvezda

Intervju sa Radunom Bakićem – redzumen

Radun Bakić, zvezda TikToka, privukao je pažnju javnosti svojim nesvakidašnjim izgledom i modeling angažovanjima. Kako je sa samo 17 godina postigao veliki uspeh i na Instagramu, gde da možete naći pod nazivom @redzumen, hteli smo da porazgovaramo sa ovim mladim momkom.

https://www.instagram.com/p/B_0RWYDJ_kO/

Radune, sa samo 17 godina postigao si zapažen uspeh na društvenim aplikacijama TikTok i Instagram. Da li si imao ikakva očekivanja kada si uplovio u „te“ vode?

Pokušaću da suzbijem duplog lava u sebi, nekako… Rekao bih da jesam, ali ovoliku pažnju ne neke jako bezsmislene stvari kao što su TikTok , nisam.. Mislio sam da će baš Instagram da bude moja glavna platforma za predstavljanje ljudima, ali Tik Tok se prosto samo desio. Preko 7miliona pregleda na videima i 13k pratioca za mjesec dana su zaista nešto što nisam očekivao.

Kada se koristi reč „influenser“ u kontekstu osoba koje imaju uticaj na druge (pratioce), šta je to što na šta ti želiš da utičeš svojim radom?

Moj najveći cilj jeste da inspirišem ljude da budu Hrabri. To je riječ koju mnogi smatraju olakom u današnjem vremenu, ali biti hrabar je nešto što ti dozvoljava da budeš srećan. Moraš da rizikuješ, izlaziš iz komfort zone konstanto, napreduješ i ne odustaješ. Jedino tako se može doći da uspjeha. Jer ko ne pokuša, niko ga se i ne sjeća.

Takođe, baviš se modelingom. Da li sebe vidiš kao modela i u budućnosti? Sa kojim brendovima bi voleo da radiš?

Najiskreniji da budem,ne vidim sebe kao modela. Ne volim da budem pod nečijom kontrolom i pravilima i da se prilagodjavam tudjim mjerama i da od toga nemam velike rezultate. Moje društvene mreže su nešto što bi me, nadam se dovelo do mnogo većih uspjeha.

Kako je uspeh na društvenim mrežama uticao na tebe privatno?

Proradio je onaj inat u meni koji sam dugo tražio. Ali eto ga, sad je tu i ne može da se zaustavi.

https://www.instagram.com/p/B8pF3rLJQlM/

Možeš li nam opisati sebe u nekoliko kratkih rečenica: Ko je Radun van društvenih mreža?

Radun van društvenih mreža je neko ko pokušava svaki dan da napreduje i nauči nešto novo. Radun van društvenih mreža je sve suprotno od onog što može neko da vidi na mom Instagramu. Ne nosim onakve stvari, nisam drzak i umišljen. Zapravo,sve je suprotno.

Koga pratiš na TikToku, a koga na Instagramu? Koga bi izdvojio kao pozitivan uticaj na mlade?

Na tiktoku, možda 10 mojih prijatelja. Na instagramu, koga bih mogao da izdvojim… Najveći i najpravilniji uticaj na mlade hrabre ljude ima definitivno Jelena Karleuša.

Šta je ono što ti najviše smeta kod društvnih mreža? Da li smatraš da je „Fejsbuk“ na neki način prevaziđen, s obzirom na to da si više aktivan na malo pre navedenim aplikacijama?

Hahaha, fb je nešto sa čime sam bio opsjednut kao klinac. Stalno sam pravio neke stranice i kačio slike, prihvatao svakoga i stalno bi mi hakovali profil. Prevazidjen, jeste, ali je kupio Instagram pa moramo i tamo da budemo aktivni.

Da možeš da pošalješ poruku svakom ljudskom biću na svetu u jednoj rečenici, kako bi ona glasila?

Napisaću na Engleskom. Go and fuck that shit up. :)

Da li ti prija kada te porede sa Džastinom Biberom i koje je tvoje mišljenje o ovom muzičaru?

Naravno da mi prija poredjenje sa zvijezdom kao što je on. Drago mi je da me baš sa njim uporedjuju iako mnogo momaka ima platinastu kosu. On je neko ko je definitivno ostavio trag u istoriji.

Imaš li planove za budućnost kada je obrazovanje u pitanju, nakon srednje škole? Čime bi voleo da se baviš van društvenih mreža?

Modni dizajn… To i učim u srednjoj školi.

Otkrij nam neki svoj skriveni talenat:

Pa ne znam koliko je skriven,ljudi koji me poznaju takodje znaju da se bavim i slikarstvom.

Da li si doba izolacije iskoristio da naučiš nešto novo / čitaš knjige / gledaš serije ili nešto četvrto? Preporuči nam omiljenu seriju, film ili knjigu?

Omiljeni film, definitivno, ”Eyes Wide Shut”. Omiljenja knjiga ”Jadnici” od Viktora Igoa.

Da možeš da odabereš bilo koje mesto na planeti trenutno, da tamo živiš, koje bi to mesto bilo i zašto?

Bas ovdje gdje jesam. Ovdje ima toliko nezavršenog posla. Neko ipak mora da mijenja stvari ovdje.

Da li preferiraš TikTok ili Instagram? Da li ćeš možda hteti da se oglasiš i putem pisane reči jednog dana, u fomi ličnog bloga?

Za sada, rekao bih oboje. Vidjećemo šta vrijeme nosi, ali blogove generalno ne čitam, ali why not..

Instagram: @redzumen

TikTok: @radunbakic

Da li možemo da te očekujemo na ovogodišnjem Bloger festu (ukoliko se bude održao)?

Naravno! Jedva čekam.

Koja je tvoja poruka za naše čitaoce?

Poruka za Vaše čitaoce bi bila da uvijek čitaju ovako zanimljive blogove jer smo zaista zatrpani sa dosadnim i glupim pitanjima. Hvala vam puno na ovako kul pitanjima, gledamo se u Oktobru!

Intervju radio: Uroš Timić

Podeli sa prijateljima: