Vaš blog u vreme karantina (Covid-19) | BLOGER FEST
Blog zajednica za ceo Balkan
vas blog u doba karantina

Dragi naši blogeri,

U toku je težak period koji malo ko od nas može da razume, da se prilagodi, a još manje da se u ovom periodu posveti svom najdražem poslu – pisanju bloga. Sada, kada o nesreći koja nas je snašla (virusu Covid-19), gledamo na televiziji, slušamo na radiju, a i društvene mreže su preplavljene što šaljivim tekstovima na račun ovog virusa, što neistinitim informacijama, ali i korisnim informacijama, malo ko ima volje da nastavi sa pisanjem o temama o kojima je do tada pisao jer, mislite vi: „Ko želi da čita o šminkanju, o recenzijama knjiga, o filmovima itd“?

            Mi mislimo da grešite! Želimo da vas podstaknemo i da preplavimo internet sadržajem koji ne sadrži, pogotovo netačne, informacije ko ovom virusu i da nastavimo da širimo blog zajednicu, iako smo svi kod kuće (prednost bloga i jeste to što se upravo, od kuće, u mirnim uslovima, najlepše i piše).

            Nije na odmet da, ukoliko smatrate da je to neophodno, tematiku vašeg bloga prilagodite ovoj aktuelnoj temi jer je neizbežna, ali nemojte misliti da je sve ono o čemu publika sada želi da čita – Covid 19 jer, i iz ove nevolje ćemo izaći i život će nastaviti da teče normalno, što mi od srca želimo da bude u najkraćem mogućem periodu, a vi nećete hteti da tada vašem blogu opadne gledanost, domet ljudi do kojih dopirete, pa čak i da izgubite publiku. Ne, to nikako nemojte dozvoliti! Pišite, pišite i pišite!

Ako nemate inspiraciju, zažmurite, odmorite, odslušajte neku kvalitetnu medidativnu muziku i pustite misli da se vrate u modus operandi kakav je bio pre vanrednog stanja i pišite tekstove baš sada, bolje nego ikada jer sada ste vašoj publici potrebni – sada kad je internet upravo preplavljen mračnim, vi ga obojite ponovo svetlim bojama.

            Da, mame žele da čitaju i dalje o deci, lepotice sigurno i dalje prate blogove o tome gde će moći da kupe kvalitetnu šminku, preporučujte filmove, muziku… Recite nam šta radite i kako se animirate, podstaknite i druge da pišu baš sada! Budite i vi vetar u leđa vašoj publici jer smo sigurno da vas i dalje prate!

            Tim Bloger festa vas poziva da zajedno preplavimo internet lepim tekstovima i da makar kroz njih, ne mislimo o virusu Covid-19 i da se kroz njih vratimo u lepa vremena, za koja ne sumnjamo, da će se u najkraćem periodu vratiti.

            Želimo vam dobro zdravlje, osmeh na licu i mnogo inspiracije!

Podeli sa prijateljima:

Autor: BLOGER FEST

BLOGER FEST je posvećen svim blogerima i instablogerima na Balkanu. Zabavno-edukativnog karaktera je i ima za cilj da pomogne blogerima da ostvare svoj san.

bf kartica

bfkarticabanner

blogovanje

kako poceti blog zaraditi blog

Kategorije

Newsletter

Počni odmah

zarada od bloga?

korisno za tvoj blog

saveti-za-blog-ideje-korisni-saveti

nauči wordpress

wp-korak-po-korak-ebook-vodic